31 Ιουλίου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: Επιδόσεις Ελλήνων την 4η ημέρα (31 Ιουλίου)Η τέταρτη ημέρα των Ολυμπιακών αγώνων ολοκληρώθηκε για την ελληνική αποστολή, με το υγρό στοιχείο να είναι έντονο. Δείτε όλα τα σημερινά αποτελέσματα των Ελλήνων αθλητών.

Κολύμβηση: Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης τερμάτισε όγδοος στην τρίτη προκριματική σειρά των 200μ. πρόσθιο και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ούτε ο Κριστιάν Γκολοβέεβ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα 100μ. ελεύθερο, ο 19χρονος τερμάτισε έκτος στην πέμπτη προκριματική σειρά με 50''08''.

Κωπηλασία: Οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά κωπηλασίας του διπλού σκιφ. Στα ρεπεσάζ το ελληνικό πλήρω\μα τερμάτισε με χρόνο 6:31:13 στην πρώτη θέση.

Πόλο: Η Εθνική ομάδα του πόλο κόντρα στην Ιταλία ήρθε ισόπαλη (7-7) κι έμεινε «ζωντανή» στη «μάχη» της πρόκρισης.

Σκοποβολή: Ο Νίκος Μαυρομάτης στον τελικό του τουρνουά Skeet στάθηκε άτυχος, καθώς μόλις ένας βαθμός του στέρησε την πρόκριση κι έτσι τερμάτισε ένατος, ενώ ο Ευθύμης Μίττας έμεινε μακριά από το στόχο του καθώς τερμάτισε στην 25η θέση.

Ιστιοπλοΐα: Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης έκανε τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες στην κατηγορία RS-X και μέχρι στιγμής βρίσκεται έκτος στο σύνολο.

Η Αγγελική Σκαρλάτου στην ίδια κατηγορία τερμάτισε 13η, η Ελληνίδα τερμάτισε 12η στην πρώτη κούρσα και 14η στη δεύτερη με 26 βαθμούς ποινής.

Στην κατηγορία Star οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας είναι στη 10η θέση, μετά την ολοκλήρωση της πέμπτη (7η) και έκτης (15η) ιστιοδρομίας, έχοντας 44 βαθμούς ποινής.

Στα Laser ο Βαγγέλης Χειμώνας βρίσκεται στην 24η θέση, ενώ στα Laser radial η Άννα Αγραφιώτη είναι στην 31η θέση μετά το τέλος της τρίτης και τέταρτης κούρσας.

Στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης δεν ήταν σε καλή ημέρα, καθώς στην έναρξη της τρίτης ημέρας ακυρώθηκε και δέχτηκε ποινή 25 βαθμών για την 5η ιστιοδρομία. Τελικά στο σύνολο της ημέρας βρέθηκε στη 13η θέση της συνολικής κατάταξης.

Τέλος στην κατηγορία 49er οι Διονύσης Δήμου και Μιχάλης Πατενιώτης παρέμειναν στη 19η θέση της συνολικής κατάταξης.

www.gazzetta.gr