14 Απριλίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ: Τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 τα αποτελέσματα κοινωφελούς εργασίας των 1.332 προσλήψεων στην Δράμα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/4/2012 

Πλησιάζοντας προς το τέλος της αξιολόγησης… 
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή που δείξατε και την εμψύχωση που μας δίνετε στη διαδικασία του ελέγχου των αιτήσεων. 

Είμαστε λίγο πριν το τέλος της επίπονης αυτής εργασίας που χωρίς ωράριο, χωρίς διακοπή, με πολύ υπομονή, επιμονή, προσήλωση και ιδιαίτερη προσοχή εργαζόμαστε αυτό το διάστημα. 
Παραλάβαμε όπως γνωρίζετε 4.667 φακέλους από τη Δράμα, Αθήνα, Κρήτη, Ρόδο, Βόλο, από όλη την ΕλλάδαΣε κάθε αίτηση δηλώθηκαν κατά μέσο όρο περίπου 21 θέσεις (στο τμήμα "Δ. Επιδιωκόμενες θέσεις απασχόλησης κατά σειρά προτίμησης"). 

Όπως είναι γνωστό ελέγχουμε κάθε αίτηση που παραλαμβάνουμε θέση προς θέση, μια προς μια, για να καταλήξουμε στις θέσεις που αποκλείεται ή προκρίνεται ο υποψήφιος.
 Βάσει των στατιστικών μας στοιχείων θα έχουμε ελέγξει περισσότερους από 95.000 κωδικούς θέσεων όταν κλείσουμε και τον τελευταίο φάκελο.
 Παράλληλα με τηναξιολόγηση των αιτήσεων, καταχωρούμε τα στοιχεία των υποψηφίων σε ειδικό λογισμικό που μας έχει δοθεί από το Υπουργείο. 
Με απλούς υπολογισμούς, το σύνολο των χαρακτήρων που απαιτούνται για να εισαχθούν στο λογισμικό οι παραπάνω αιτήσεις (ή των πλήκτρων που θα πατηθούν!) ξεπερνάει κατά πολύ το 1.000.000
Ο τελικός έλεγχος εξάλλου των εξαγόμενων στοιχείων από το λογισμικό αξιολόγησης είναι απαραίτητος για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

 Έτσι θα καταλήξουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στην οριστικοποίηση του τελικού πίνακα των 1.332 ατόμων που θα προσληφθούν.

Ο όγκος της δουλειάς ήταν πέραν των αρχικών μας εκτιμήσεων και πολύ μεγαλύτερος συγκριτικά με τον όγκο δουλειάς γειτονικών νομών.
 
Στα πλαίσια αυτών των δεδομένων, με συνεχή προσήλωση στο πρωτοφανές αυτό πρόγραμμα σε αριθμό ταυτόχρονων προσλήψεων για την περιοχή μας, με έντονο το αίσθημα της ευθύνης που μας αναλογεί
, 
σας γνωστοποιούμε ότι
 θέσαμε σαν στόχο 
για την ανακοίνωση 
των αποτελεσμάτων τη
 Δευτέρα 23 Απριλίου 2012. 

Μέχρι τότε σας ευχόμαστε ολόψυχα
Ότι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας
 Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!