14 Μαΐου 2015

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι του 2015 στο Πέτρινο Θέατρο-Φαράγγι Πετρούσας.


Πέτρινο Θέατρο-Φαράγγι Πετρούσας


Το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Πέτρινο Θέατρο - Φαράγγι Πετρούσας για το καλοκαίρι του 2015, ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρουσαίων. 


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΑΪΟΣ


• Κυριακή 31 Μαΐου : ώρα: 21:30
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Δήμητρα Γαλάνη


ΙΟΥΝΙΟΣ

• Τετάρτη 17 Ιουνίου
«Της ξενιτιάς και προσφυγιάς», μουσικοχορευτική παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Δράμας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φωτολίβους

• Πέμπτη 18 Ιουνίου : ώρα:21:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: “Ο μικρός πρίγκηπας” από την παιδική σκηνή του σύγχρονου θεάτρου Θεσσαλονίκης Ροντίδη

• Κυριακή 21 Ιουνίου : ώρα: 20:30 Παράσταση Μπαλέτου της Αναπτυξιακής του Δήμου Προσοτσάνης

• Σάββατο 27 Ιουνίου: ώρα: 20:30 Παράσταση μπαλέτου της Σχολής χορού της Έλενας Νότα

ΙΟΥΛΙΟΣ

• Πέμπτη 2 Ιουλίου: ώρα: 22:00
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Νατάσσα Μποφίλιου
• Παρασκευή 3 Ιουλίου : ώρα: 21:00
«Έθιμα του τόπου μας» - 3η Πολιτιστική Συνάντηση με τραγούδια και χορούς της Δράμας από το Κέντρο Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Μακεδονίας.


• Κυριακή 5 Ιουλίου : ώρα: 21:00 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Το παραμύθι χωρίς όνομα», της Κάρμεν Ρουγγέρη
Κείμενο: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή

Από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα. Ένα έντεχνο , διαχρονικό παραμύθι, όπου η πατρίδα και τα δεινά της, μεταφέρονται με έναν εύληπτο και μαγικό τρόπο.

• Δευτέρα 6 Ιουλίου : ώρα: 21:00
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Αντιγόνη», του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θ. Μουμουλίδη
"Ένα διαχρονικό σχόλιο στην αλαζονεία της εξουσίας"
Στην Αντιγόνη, ένα από τα κορυφαία κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, κείμενο βαθύτατα πολιτικό, η ανάγκη του ελεύθερου ανθρώπου να ζει σύμφωνα με τα ηθικά του πιστεύω συγκρούεται με την ισχύ μιας αυθαίρετης και αλαζονικής εξουσίας. Και, αλήθεια, ποιος και πώς μπορεί να εκφράζει το σύνολο, ώστε να είναι νόμιμη και αποδεκτή η εξουσία του;
Ερμηνεύουν:
Νικήτας Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά , Νίκος Αρβανίτης, Σταύρος Ζαλμάς , Λουκία Μιχαλοπούλου , Αλέξανδρος Μπουρδούμης , Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου , Γιώργος Παπαπαύλου, Γιώργος Νούσης, Κώστας Βελέτζας, Κωνσταντίνος Φάμης κ.ά.


• Πέμπτη 9 Ιουλίου : ώρα: 21:30 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Πριν το χάραμα», με τους Σ. Βόσσου, Σ. Διονυσίου, Ε. Ζησάκη, Κ. Κούκα, Β. Λασκαράκη, Μ. Μαγγίρα, Α. Μπουρδούμη, Ο. Τζιόβα, κ.α,
Οι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας ανεβάζουν ένα έργο γεμάτο αγαπημένα τραγούδια και συναίσθημα το "ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ".
Το έργο είναι γεμάτο από λαϊκά τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Ταυτόχρονα όμως είναι μια πολύ δυνατή και συγκινητική ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται μεταπολεμικά, στα χρόνια ακριβώς των μεγάλων λαικών δημιουργών. τραγουδιών και φωνών.


• Δευτέρα 13 Ιουλίου : ώρα: 22.00 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Μελίνα Ασλανίδου

• Παρασκευή 17 Ιουλίου : ώρα: 21:30 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Μια τρελή τρελή οικογένεια», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.
Η Μίκα, ενώ πρόκειται να παντρευτεί τον Μίκη, πηγαίνει τριήμερο στη Βενετία οπού ερωτεύεται και παντρεύεται των Ανδρέα. Γυρνώντας στην Αθήνα το νιόπαντρο ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει μια πραγματικά Τρελή Τρελή Οικογένεια.
Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσυ Μπάλφα, Τζένη Μπότση, Ρέα Τουτουντζή, Ρένος Χαραλαμπίδης, κ.τ.λ.


• Δευτέρα 27 Ιουλίου :ώρα :21.00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: «Ο γάιδαρος ο Μένιος πάει διακοπές». Από το μικρό θέατρο Λάρισας

• Τρίτη 28 Ιουλίου : ώρα: 21:30 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Οι τενόροι»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μεταμορφώνεται στον παγκοσμίου φήμης τενόρο που πέφτει σε λήθαργο ύστερα από υπερβολική κατανάλωση ηρεμιστικών και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στον «άσχετο» βοηθό του διευθυντή της Λυρικής Σκηνής που πρέπει σώνει και καλά να παίξει τον… Οθέλο στην ξακουστή όπερα του Τζουζέπε Βέρντι.



ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

• Δευτέρα 3 Αυγούστου ώρα: 21:30
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Cavewoman»
Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει εδώ και 8 χρόνια ο CAVEMAN έρχεται η CAVEWOMAN, η Γυναίκα των Σπηλαίων, να… επαναφέρει τις ισορροπίες δίνοντας την δική της απάντηση. Η μάχη των φύλων έχει πολλές διαστάσεις!

CAVEWOMAN, η γυναικεία ματιά στις σχέσεις δύο τόσο διαφορετικών πλασμάτων που καλούνται να μοιράσουν ένα πλανήτη, ένα σπίτι και το χειρότερο …ένα μπάνιο. Στο ρόλο της Cavewoman η Σύλβια Δελικούρα σε μια one-woman παράσταση, όπου απελπισμένα προσπαθεί να λύσει τον γόρδιο δεσμό του γάμου και της... συμβίωσης. Ένα έργο που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Οικονόμου.

• Παρασκευή 7 Αυγούστου: ώρα: 21:00» ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: «Δον Καμίλο», από το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
Ιταλία: Ο εν ενεργεία Δήμαρχος Φλουράτος, του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, διεκδικεί γι' άλλη μία τετραετία το Δημαρχιακό θώκο με αντίπαλο του τον - αριστερών πεποιθήσεων - υποψήφιο Δήμαρχο, Πεπόνε. Κινδυνεύοντας οι χριστιανοδημοκράτες να χάσουν τις εκλογές, μηχανεύονται και θέτουν σε εφαρμογή διάφορα πολιτικά κόλπα. Συμπαρασύρουν με το μέρος τους και τον Δον Καμίλο, εκπρόσωπο της εκκλησίας, ώστε να συμβάλλει στη νίκη τους, επισείοντας τον κίνδυνο της από βορράν εισβολής. Τα γεγονότα και οι κωμικές καταστάσεις, εναλλάσσονται τόσο ραγδαία και απρόβλεπτα, που για πρώτη φορά, Δήμαρχος εκλέγεται ο Πεπόνε.


• Σάββατο 8 Αυγούστου: ώρα :22.00 “Big Beat Festival” - Βραδιά ηλεκτρονικής Μουσικής με Dj΄s

• Κυριακή 9 Αυγούστου: ώρα: 21:30 ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Αδερφοί Τσαχουρίδη. Ένα μαγικό μουσικό ταξίδι υψηλής αισθητικής και συγκίνησης με πρωταγωνιστές της βραδιάς τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη σε μια εκρηκτική αδελφική συμμαχία


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

• Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου : ώρα: 19:30
Παράσταση Σχολής Μπαλέτου της κ. Έλλης Αγγέλοβα - Καλφοπούλου