12 Φεβρουαρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 96/97

Του Ντίνου Πουρνάρκα.

Το πρόγραμμα για την ακαδημία 96/97 είχε φιλικούς αγώνες με τις ομάδες του Άγιου Αθανασίου και της Δόξας Δράμας .

Στο γήπεδο του Άγιου Αθανασίου ένα, φιλικό τουρνουά, με την ομάδα μας να αγωνίζεται από ένα  ημίχρονο με τις δυο ομάδες. 

Πρώτο ημίχρονο: Με την ομάδα του Άγ. Αθανασίου.

Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα και στο 5¨ η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε (ψήλο κρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή ) στο σκορ 1-0 .

Η  ομάδας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κόντραρε την αντίπαλη ομάδα έχοντας καλή απόδοση στο 10¨καλο σουτ του Γκούντογλου Δ λίγο έξω, στο 12¨καλοεκτελεσμένο φάουλ Σαμπαντζής  Κ λιγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 19¨και άλλο φάουλ ο  Σαμπαντζής  Κ γλυφή το οριζόντιο δοκάρι .

Στο 22¨λαθος της άμυνας και με σουτ έξω από την περιοχή το 2-0.
Στο 24¨κλεψιμο του Μυλωνά Φάουλ , το εκτελεί γρήγορα σε άδεια εστία , η μπάλα σκάει στην ρίζα της δοκού και καταλήγει άουτ.

Στο 26¨ο Γάϊδας Β κλέβει την μπάλα στο κέντρο  με ωραία ενεργά πλησιάζει την περιοχή και το καλό του σου καταλήγει και αυτό λίγο άουτ


Δεύτερο ημίχρονο: Με την ομάδα της Δόξας Δράμας .

Έχοντας παίξει είδη ένα ημίχρονο και την ομάδα της Δόξας ξεκούραστη , το ξεκίνημα δεν ήταν καλό σε άστοχη απόκρουση ου Παπαγεωργίου Δ ο ποδοσφαιριστής της Δόξας με κεφαλιά από κοντά κάνει το 1-0.
Άμεση απάντηση της ομάδας μας στο 6¨σουτ του Μυλωνά Α στο δοκάρι, στο 11¨του αγώνα σουτ του Ροδίτη Ν αναγκάζει τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας σε δύσκολη απόκρουση.
Στο 17¨ αντεπίθεση της Δόξας και με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 2-0.

Στο 23¨ Γάϊδας Β κάνει ένα καλό ζυγισμένο σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Δόξας σε άλλη μια δύσκολη απόκρουση,

Στο 26¨ ο  Σαμπαντζής  Κ μετά από ωραία ενέργεια και καλό σουτ η μπάλα λίγο άουτ ,στο27¨σεντρα του Γκούντογλου Δ ο Ροδίτης Ν με κεφαλιά λίγο  άουτ .

Στο 28¨καθετη πάσα του Γάϊδα Β, καλό σουτ του Γκούντουγλου Δ , για ακόμα μια φορά, η μπάλα γλύφει το δοκάρι.
Στο 31¨ πολύ καλή ενέργεια του Γάϊδα Β βρίσκει τον Ροδίτη Ν, σέντρα του Ροδίτη, Ν ο Γκούντογλου Δ με ωραίο στο  ¨επιτέλους¨ το 2-1. Στο 35¨αλεπαληλες κερδισμένες μάχες από τον Ροδίτη Ν, από πλάγια θέση,   η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Κότιου Κ και με ωραίο σουτ γράφει

το τελικό 2-2
Συγχαρητήρια παιδιά!!!