29 Ιουλίου 2010

Δόξα Πετρούσας: Με αισιοδοξία η πρώτη της Πετρούσας.

  Από τον Πρωινό Τύπο Δράμας   28/07/2010


Παρουσία των τοπικών αρχών και φιλάθλων πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα  ο αγιασμός της ομάδας της Πετρούσας για τη νέα περίοδο,

με νέο πρόεδρο τον κ. Γιαννίκη Γιώργο 

και νέο προπονητή τον κ. Ματρακούκα Θωμά.

Ο κ. Γιαννίκης δήλωσε στον «Π.Τ.» μετά από το πέρας του αγιασμού

«πως στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην κατηγορία παίζοντας ταυτοχρόνως καλό ποδόσφαιρο ώστε να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ και μας στηρίζει.
Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά χωρίς τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές μου».

Σε ερώτηση μας αν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ο κ. Γιαννίκης δήλωσε πως κατά 90% είμαστε έτοιμοι - ευελπιστούμε όμως - να προσθέσουμε ένα-δυο ποδοσφαιριστές ακόμα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Ματρακούκας μίλησε τους ποδοσφαιριστές και ακολούθως κατευθύνθηκαν στο γήπεδο για να διανύσουν τα πρώτα χιλιόμετρα της προετοιμασίας.


Το ρόστερ της ομάδας για την περίοδο 2010-2011:

Κύρκος, Μαδεμλής, Καψιμάνης, Βέργος, Καρυπίδης, Κότιος Γ., Κότιος Δ., Κότιος Στ., Γιαννίκης, Καλτσίδης, Καψιμάνης, Ψενίδης, Παπαθεοδώρου, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ασλανίδης, Γεωργιάδης, Μπάτσιος, Κωνσταντινίδης, Δροσίδης, Γαϊδας, Κύρτσης Χ., Κύρτσης Γ., Βραμέτζαλης, Γιάντζος.
.


Ο δήμαρχος της Προσοτσάνης κ. Φατράλης ευχόμενος καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην Πετρούσα διαβεβαίωσε ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης φωτισμού στο γήπεδο, που θα στοιχίσει 80.000 ευρώ, την ολοκλήρωση σύγχρονου γυμναστηρίου για τους ποδοσφαιριστές και της κεντρικής εισόδου του γηπέδου.