9 Ιουλίου 2010

Πετρούσα: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2010.....6η Μέρα

Δημοσιογραφικό Team:
Ντίνος Πουρνάρκας, Σάκης Μπάτσιος, Στέφανος Κότιος.

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010.

Αποτελέσματα 6ης Μέρας:


Παντσούγες VS ΑΤΑΟΥ 50 - 54



Άλλο ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση.
Το ματς κινήθηκε σε μεγάλες διαφορές στα δυο πρώτα δεκάλεπτα.
Από το ημίχρονο και μετά οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι με τους ΑΤΑΟΥ να μαστίζονται από πολλές ελλείψεις αλλά η δίψα για νίκη τους επέτρεψε να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα...
Οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους,καθώς οι ΑΤΑΟΥ με νίκη καθάριζαν το θέμα πρόκριση ενώ οι Παντσούγες για να κρατηθούν σε πορεία για τα ημιτελικά.
Το παιχνίδι κρίθηκε για άλλη μια φορά(όπως τα περισσότερα παιχνίδια)στην εμπειρία και στην ψυχραιμία ορισμένων παιχτών.
MVP του αγώνα ήταν ο Α.Κοντογεωργος με 23 πόντους και πολλές θεαματικές φάσεις μπροστά από το καλάθι με άξιο συμπαραστάτη τον Σ.Γαιδατζη(Σάσα)ο οποίος πέτυχε 17 πόντους και καθοριστικές βολές ώστε να στείλει το ματς στην παράταση.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε για πολλοστή φορά ο Δ.Ουρουμης πετυχαίνοντας 19 πόντους και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κ.Αγγελουση(Κωτσή) με 15 πόντους

Σκορ ανα δεκάλεπτο 
1ο.5-16 
2ο.18-10 
3ο.12-10
4ο. 8-7
παράταση:11-7 
Παπούδες VS Μπυρόπληκτοι  53 - 33

Ένας υγιεινός περίπατος εξελίχθηκε το δεύτερο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής ημέρας με την ομάδα των Παππούδων να επικρατεί άνετα επί των Μπυρόπληκτων.
Οι Παππούδες από την αρχή έδειξαν την διάθεση τους για τη νίκη κλείνοντας τα στόματα των επικριτών τους που τους ήθελαν να έχουν χάσει την αίγλη τους.

Με την εμφάνιση αυτή οι Παππούδες έτριξαν τα δόντια των υποψήφιων μνηστήρων για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή!!!!!!!ΝΒΑ!!!!!!οι Μπυρόπληκτοι παρα τον ενθουσιασμό τους δεν μπόρεσαν να κρατήσουν σε χαμηλά επίπεδα την απόδοση των Παππούδων .

MVP του αγώνα ο Γ.Βοζίδης με 20 πόντους και μερικές μαγικές ενέργειες!!!

Σε πολύ καλή απόδοση κινήθηκε με 19 πόντους ο Δ.Γιάντσιος!!!!!

Σκορ ανα δεκάλεπτο
1ο. 6-10
2ο.5-10
3ο.12-12
4ο. 10-21