23 Ιουλίου 2012

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, Ιούλιος 2012: Πρωταθλητές του Τουρνουά τα "ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ"

ΤΕΛΙΚΟΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012


NO CHANGE-ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ 49-54


Εκπληκτικό μπάσκετ είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό σχολείο Πετρούσας , για το καλοκαιρινό τουρνουά , που για άλλη μια χρονιά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. 
Θριαμβευτές τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, που με μια εκπληκτική πορεία, συνολικά σε όλη την διοργάνωση ,πήγαν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και κατέκτησαν απολύτως δίκαια το πολυπόθητο τρόπαιο.


 Άξιοι πρωταθλητές, συγχαρητήρια πολλά και στους ηττημένους NO CHANGE, για την συμμετοχή τους στο τελικό.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου, που κατέκλισε τις κερκίδες (είχαμε και αρκετούς όρθιους), κάτι που θύμισε παλιές καλές εποχές, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το μπάσκετ στην Πετρούσα είναι σε έξαρση …



ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Πολύ όμορφο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες, με εναλλαγές στο σκορ, στο πρώτο δεκάλεπτο, που βρήκε τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ να προηγούνται με 11-14. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ρυθμοί έπεσαν ,με το σκορ να κλείνει 20-22. 
Ντέρμπι με τα όλα και στο τρίτο δεκάλεπτο ,χέρι-χέρι οι δύο ομάδες πορευόταν στον αγώνα, με τα ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ να είναι σταθερά μπροστά με βραχέα κεφαλή, σκορ 33-36. 
Ξέσπασμα των ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ στο τέταρτο δεκάλεπτο , μπήκαν αποφασισμένοι για να κατακτήσουν το κύπελλο και τα κατάφεραν ,τελικό σκορ 49-54.


ΣΤΑΡ

Χωρίς καμία αμφιβολία και χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα ,Λευτέρης Κερασίδης, ο απόλυτος σταρ του γηπέδου, ο παίκτης βαρόμετρο (27 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 9 κλεψίματα),τι άλλο να κάνει…
Μεγάλα καλάθια στα τελευταία λεπτά από τον ΣΤΑΡ Κώστα Καψιμάνη!!!


ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

To ξέσπασμα των ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν το στοιχείο που έκανε την διαφορά στον αγώνα, σε συνάρτηση με το πάθος και την μεγαλύτερη θέληση για την νίκη σε αντιθέση με τους αντιπάλους τους.