26 Ιουνίου 2010

Eπίσκεψη Γ.Γ. Αθλητισμού στην Δράμα. Ο Δήμος Προσοτσάνης έλαμψε δια της απουσίας του.

Η κοινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Ιουνίου στη Νομαρχία,   παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, των κυβερνητικών Βουλευτών, του Νομάρχη,
όλων των Δημάρχων (απουσία του κ. Δημάρχου Προσοτσάνης)
και των αθλητικών φορέων του Νομού,
ανέδειξε τόσο τα προβλήματα που σήμερα αποτελούν τροχοπέδη για την  αθλητική ανάπτυξη του Νομού μας, όσο και την ανάγκη να υπάρξει συνέργεια ανάμεσα σε όλους τους φορείς για να αρθούν οι παραλείψεις, οι αστοχίες και τα προβλήματα του παρελθόντος.

Στην σύσκεψη αυτή, η οποία καλύφτηκε τηλεοπτικά και την είδαμε, οι κ. Δήμαρχοι παρουσίασαν στο κ. Γενικό Γραμματέα τα προβλήματα που έχουν σχέση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων.

Τον κ. Δήμαρχο Νευροκοπίου αντιπροσώπευσε Αντιδήμαρχος ο οποίος εξέθεσε στο κ. Γενικό τις ελλείψεις των Δημοτικών Διαμερισμάτων Νευροκοπίου.

Τον Δήμο Προσοτσάνης δεν τον ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.

Οι ελλείψεις που έχει η Πετρούσα σε θέματα αθλητικών υποδομών είναι Μεγάλες. Και όταν λέμε "αθλητικές" δεν εννοούμε μόνο το Ποδόσφαιρο, που και εκεί όπως γράψαμε παλαιότερα έχει πολλές ελλείψεις.


Η Πετρούσα απαιτεί ίση μεταχείριση από την Διοίκηση του Δήμου.

Να πάψουμε να είμαστε επιτέλους ο φτωχός συγγενής του Δήμου.
 
Δηλώσεις Γ.Γ. Αθλητισµού Π.Μπιτσαξή

Ο Γ.Γ.Αθλητισµού Π.Μπιτσαξής, είπε µετά τη σύσκεψη στη Νοµαρχία.
 Εγώ προέρχοµαι από το χώρο της δικηγορίας και έτσι αισθάνοµαι δέκτης προτάσεων.
Μακάρι να βρισκόµαστε στο ίδιο τραπέζι µε όλους και είµαστε σίγουροι πως µόνο δίπλα σας µπορούµε να κάνουµε σχεδιασµό.
Δε θα µιλήσω πολύ γενικά, απλά θα σας πω, δυο µε τρία πράγµατα. Παραλάβαµε µια Γ.Γ.Αθλητισµού µε χρόνιο πρόβληµα πελατειακής λειτουργίας, σε όλη την Ελλάδα, πρόβληµα που ήταν διαχρονικό.
Μια Γ.Γ. που δεν ήξερε πόσα χρωστάει, δεν ήξερε πόσους υπαλλήλους έχει και δεν ήξερε ποια είναι η εθνική αθλητική υποδοµή.
 Δεν είµαι ούτε Άγιος Βασίλης και δεν έχω ένα σακούλι να µοιράζω λεφτά, ούτε αισθάνοµαι λογιστής του Δ.Ν.Τ.
Η δουλειά µας είναι να κρατήσουµε όρθιο τον αθλητισµό, σε τέτοιες συνθήκες και όλα δείχνουν πως µπορούµε να τα καταφέρουµε.”
.