30 Αυγούστου 2014

Δόξα Πετρούσας 2014-2015: Με ανανεωμένο ρόστερ η Δόξα Πετρούσας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας



του ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΥ
Με ανανεωμένο ρόστερ και στόχο μια καλή παρουσία θα μπει την νέα χρονιά που ξεκινάει στις 6 Σεπτεμβρίου η ιστορική ομάδα της Δόξας Πετρούσας. 
 Μετά από 2 χρόνια απουσίας σε Δ’ και Γ’ Εθνική κατηγορία, ήρθε πέρσι ο υποβιβασμός της ομάδας και η επιστροφή στο τοπικό μας πρωτάθλημα. 

Όσοι πάντως είδαν την περσινή ομάδα αγωνιζόμενη και δουν και την φετινή, ουσιαστικά θα διαπιστώσουν τεράστιες διαφορές και χωρίς υπερβολή θα μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Καταρχήν μιλάμε για 13 αποχωρήσεις παικτών που έπαιζαν πέρσι στην ομάδα και 7 νέα πρόσωπα που ήρθαν με μεταγραφή φέτος στην ομάδα. 
Στις αποχωρήσεις ξεχωρίζουν του βασικού τερματοφύλακα Λουκά Αποστολίδη, του κεντρικού αμυντικού Βραμέντζαλη, τον Ουζούνογλου και Μιχαλάκη από τον χώρο του κέντρου, του πασπαρτού Στέλιου Πατένταλη και του πρώτου σκόρερ της ομάδας Λάζαρου Μουρατίδη. 
Σ’ αυτούς τους 6 που αποχώρησαν από την Πετρούσα προσθέτουμε και τους Στέρεφ, Τσιακουρίδη, Παυλίδη, Βασιλειάδη, Σαπαντζή, Παπαδόπουλο Δημήτρη και Σερέτη.

Ενισχύθηκε με την απόκτηση 7 παικτών στις μεταγραφές
Πέρα από τις πολλές αποχωρήσεις, τουλάχιστον η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει στις τάξεις της δύο πολύπειρους και ικανότατους ποδοσφαιριστές σε τρεις πολύ νευραλγικές θέσεις. 
Αναφερόμαστε στον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κότιο, τον αμυντικό μέσο Πέτρο Παπαδόπουλο και τον επιθετικό Νίκο Τσιμπλίδη. 
Από εκεί και πέρα συνολικά έγιναν 7 μεταγραφές από την διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή και αναφερόμαστε στους: Λάζαρος Δεληκωστίδης από Περιθώρι αμυντικός μέσος, Δημήτρης Λαμπρινουδάκης τερματοφύλακας από Αλιστράτη, Νίκος Παπακωνσταντίνου επιθετικός από Αλιστράτη, Λάζαρος Ξενίδης δεξί μπακ από Κεφαλάρι, Κωνσταντινίδης Κώστας μεσοεπιθετικός από τον Ακροπόταμο, Σεϊτανίδης Γρηγόρης από Γερμανία πλάγιος χαφ, Δροσίδης Βαγγέλης από Σιταγρούς επιθετικός.

Το βασικό ρόστερ που θα στηριχθεί η ομάδα

Πάμε να δούμε αναλυτικά όμως το έμψυχο δυναμικό της Δόξας Πετρούσας που από τις 6 Σεπτεμβρίου θα μπει στην μάχη του πρωταθλήματος. Ένα ρόστερ που έχει ποιότητα, έχει όμως βασικές απώλειες από πέρσι και δεν είναι μεγάλο σε αριθμό. Πιο συγκεκριμένα:

Τερματοφύλακες: Λαμπρινουδάκης, Παπαγεωργίου
Ακραίους μπακ: Δικμάνης, Τσιαμουράς, Σεϊτανίδης
Στόπερ: Κότιος Δημήτρης, Γιαννίκης, Τσάντας
Αμυντικά χαφ: Δεληκωστίδης, Παπαδόπουλος Πέτρος, Κωνσταντινίδης, Γάιδας
Ακραίοι χαφ: Παπακωνσταντίνου, Γουνατίδης
Επιθετικοί: Δροσίδης, Τσιμπλίδης

Μπάμπης Καζεπίδης: Θα χρειαστούμε χρόνο προσαρμογής

Προπονητής στην ομάδα ανανέωσε για ένα ακόμη χρόνο ο παλιός ποδοσφαιριστής της Μπάμπης Καζεπίδης.
 Σίγουρα το έργο του Μπάμπη είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι θα προηγούμενα χρόνια με τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας. 

Ο ίδιος μας είπε για την φετινή χρονιά:
«Για μας είναι μια περίεργη και συνάμα δύσκολη χρονιά μια και έχουμε πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 
Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να έχουμε μια καλή πορεία. 
Θα χρειαστούμε χρόνο προσαρμογής μια και μιλάμε για μια εντελώς καινούργια ομάδα, ενώ για τους στόχους μας σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός η πρωτιά με την μεταβατική περίοδο που έχουμε στην ομάδα.»