3 Μαρτίου 2013

Δόξα Πετρούσας: «Κλείδωσε» παραμονή και Γ Εθνική!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, 
ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ 
ΚΑΙ 
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ!!!!!!
Αναδημοσίευση από το dramagoal.gr
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Μ. ΑΛΕΞ. Ν. ΖΙΧΝΗΣ  2 – 0
 ΠΕΤΡΟΥΣΑ:
Την οριστική παραμονή, αλλά κύρια την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας, εξασφάλισε το απόγευμα της Κυριακής, όταν στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής η Δόξα Πετρούσας επικράτησε με το άνετο σκορ 2-0 του ήδη υποβιβασμένου Μ. Αλέξανδρου Ν. Ζίχνης και πλέον διοίκηση και τεχνική ηγεσία μπορούν απ’ εδώ και πέρα να προγραμματίσουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Σε χαλαρούς ρυθμούς εξελίχθηκε το παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν γρήγορα να «καθαρίσουν» την υπόθεση της κατάκτησης των τριών βαθμών, κάτι που πέτυχαν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, όταν στο 40’ ο Υψηλός με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και με την έναρξη της επανάληψης όταν στο 55’ ο Παπακωνσταντίνου με διαγώνιο σουτ πραγματοποίησε το 2-0, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παπαγγέλης, Τριανταγύλλου και Ευγενίδου από την Θράκη.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡOΥΣΑΣ: Λαμπρινουδάκης, Κότιος Γ., Ξενίδης (55’ Λαζίδης), Βραμέντσαλης, Κότιος Δ., Παπαθεοδώρου, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης (79’ Γάϊδας), Υψηλός, Παπακωνσταντίνου (74’ Σιαρόπουλος).
Μ. ΑΛΕΞ. Ν. ΖΙΧΝΗΣ: Χατζηγιαννάκης, Σαρακατσάνος, Πελητάρης, Πρόβατος, Κοντσίδης, Αραμπατζής, Ακριτίδης, Χιζανασβίλι, Χατζηαγοράκης, Δρούζας, Καλογιάννης.