17 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα 17.2.2012.Άγγελος Κότιος. Εκδήλωση - ημερίδα: «Προοπτικές για το Φαλακρό, Ανάπτυξη για την Δράμα!»


 Κεντρικός ομιλητής-εισηγητής της ημερίδας είναι ο Πετρουσιώτης καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Άγγελος Κότιος.

Από την εφημερίδα Πρωινός Τύπος.

Στο πλαίσιο των δράσεων, αλλά και της υπεύθυνης στάσης που κρατά η ΟΝΝΕΔ Δράμας απέναντι στα θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του τόπου μας διοργανώνει εκδήλωση - ημερίδα με θέμα:


«Προοπτικές για το Φαλακρό, Ανάπτυξη για την Δράμα! ».


Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν καθηγητές πανεπιστημίου, αλλά και άνθρωποι του τουρισμού, οι οποίοι με τις εισηγήσεις τους θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος που λέγεται «Χιονορομικό Κέντρο Φαλακρού».

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας έχει το προνόμιο να διαθέτει έναν εκπληκτικό φυσικό πλούτο, ο οποίος όμως σε μεγάλο βαθμό παραμένει ανα ξιοποίητος. Στα όριά της επίσης βρίσκεται το Φαλακρό Όρος, στο οποίο λειτουρεί το πλέον αξιόλογο χιονοδρομικό κέντρο της χώρας.
Η αξιοποίηση του ορεινού όγκου και των πιθανών προορισμών εναλλακτικού τουρισμού με σημείο αναφοράς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού, θα αποτελέσει ένα πυλώνα ανάπτυξης και ανάδειξης τόσο της περιφερειακής Ενότητας Δράμας , όσο και ολόκληρης της Περιφέρειας Αν. Μακ- Θράκης.

Η Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας ανοίγει δημόσιο διάλογο με φορείς και πολίτες για την κατάθεση προτάσεων αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων φυσικού πλούτου της περιοχής μας.

Έτσι την Παρασκευή 17 Φεβρουάριου 2012 και ώρα 19:30 στο Αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου Δράμας διοργα- νώνει εκδήλωση - ημερίδα με θέμα:

« Προοπτικές για το Φαλακρό, Ανάπτυξη για την Δράμα! »


Στην εκδήλωση Εισηγητές θα είναι:

1.    Άγγελος Κότιος (Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιά)
2.    Ντεμίνα    Μασούλα (Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας)
3.    Άγγελος    Καλλίας (Πρ. Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας)
4.    Μπάμπης    Τσιανάκας (Υπ. Τομέα τουριστικής ανάπτυξης ΟΝΝΕΔ).

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση για την κατάθεση προτάσεων. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δημοσιογράφος Χαρούλα Παπατάσιου.