24 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ: Δελτίο Τύπο (24. 02.2012).

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς,

• που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στις δύο ενημερωτικές ημερίδες που πραγματοποιήσαμε
• που ήρθατε προσωπικά στα γραφεία της ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» με σκοπό την επίλυση των αποριών σας σχετικά με τη συμπλήρωση της αίτησής σας,
• που επικοινωνήσατε μαζί μας τηλεφωνικά, πάντα με διακριτικότητα και πάντα με κατανόηση του μεγάλου φόρτου εργασίας μας,
• που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα της «Επιμένουμε Δράμα» για να πληροφορηθείτε και υποβάλλετε ερωτήματα μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ειδικά για το διαδίκτυο σας γνωστοποιούμε ότι από την αρχή του έτους και μέχρι χθες 23/2/2012 (δηλαδή για λίγο περισσότερες από 50 ημέρες) στην ιστοσελίδα www.epimenoumedrama.gr που είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος της ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» είχαμε 22.533 επισκέψεις από 11 χώρες με κυριότερη βεβαίως την Ελλάδα αλλά και από Βέλγιο, Καναδά, Γερμανία, Βουλγαρία, Ολλανδία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κύπρο, Ιταλία και Μαλαισία. Η ημέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν η Δευτέρα 13/2/2012 (η πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την ανάρτηση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα μας) με 2.230 καταγεγραμμένες επισκέψεις.
Οι ενδιαφερόμενοι, που για διάφορους λόγους όπως απόστασης, δυσκολίας μετακίνησης, κακοκαιρίας, οικονομικούς κ.α. δεν ήρθαν από τα γραφεία μας, κατέβασαν, μελέτησαν ή αποθήκευσαν στον υπολογιστή τους:

• Την προκήρυξη (Ανακοίνωση θέσεων) 9.846 φορές
• Την ενότητα «Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις» 7.005 φορές
• Τα τρία (3) έντυπα οδηγιών, δικαιολογητικών, επισημάνσεων 9.884 φορές
• Το έντυπο της αίτησης - υπεύθυνης δήλωσης 2.768 φορές

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ενότητα των ερωτήσεων/απαντήσεων ανανεώνονταν καθημερινά και αισίως άγγιξε τις 200 στον αριθμό (περισσότερες από 15.000 λέξεις) με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Τα στοιχεία αυτά από μόνα τους επιβεβαιώνουν την ορθότητα της επιλογής σε ότι αφορά τη χρήση και του διαδικτύου στην έγκαιρη και αποτελεσματική πληροφόρηση των υποψήφιων δικαιούχων.

Σαν ΑΜΚΕ «Επιμένουμε Δράμα» έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα εσωτερικής εργασίας που ειδικότερα περιλαμβάνει την αξιολόγηση των φακέλων - αιτήσεων,
 οι οποίες μέχρι χθες 23/2/2012 ανέρχονταν στις 3.807.

 Με τους φακέλους που κατατέθηκαν χθες στα ΕΛΤΑ Δράμας, αλλά και άλλους που θα έρθουν από διάφορα μέρη με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης την 23η Φεβρουαρίου, εκτιμούμε ότι θα ξεπεράσουμε τις 4.500 αιτήσεις.

Συνεχίζουμε την επικοινωνία μαζί σας για την καλύτερη υλοποίηση του προγράμματος με τους τρόπους που έχουμε πλέον υιοθετήσει σε μια βάση αμοιβαίας κατανόησης και καλής διάθεσης συνεργασίας.

Σας ευχαριστούμε 22.533 φορές!