25 Μαΐου 2010

Γήπεδο Πετρούσας: Το έργο που κόλλησε στα..."χαρτιά".


Φέτος το γήπεδο θα πάρει πάλι ψίχουλα.

Ο φτωχός συγγενής του Δήμου Προσοτσάνης γίνεται φτωχότερος.

Οι 150.000 ευρώ για την αλλαγή χλοοτάπητα δεν θα δοθούν φέτος.

Τι έγινε.

Οι 150.000 ευρώ δόθηκαν από το Δημοτικό Γυμναστήριο, του οποίου πρόεδρος είναι ο κ. Παυλίδης Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούσας, για την αντικατάσταση του υπάρχοντος με έτοιμο χλοοτάπητα

Πληροφορήθηκα όμως αρχές Μαρτίου ότι η Διοίκηση της Ομάδας δεν θέλει έτοιμο αλλά δημιουργία νέου με σύγχρονα μέσα και κανονική σπορά.

Με γραπτή αίτηση (Αρ. Πρ. 251/8.3.2010) προς το Πρόεδρο του χωριού ζήτησα έκτακτο τοπικό 
συμβούλιο για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκαιο και σωστό αίτημα της Ομάδας μας.


Το συμβούλιο έγινε στις 16 Μαρτίου 2010 και αποφασίσαμε να ξεκινήσει η εργασία αμέσως με την λήξη του Πρωταθλήματος.

Σας παραπέμπω στις αναρτήσει που έκανα τον Μάρτιο.

Γήπεδο Πετρούσας. ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

Γήπεδο Πετρούσας: Ο φτωχός συγγενής του Δήμου Προσοτσάνης.


Στην Συνεδρίαση αυτή της 16ης Μαρτίου δεν παρευρέθηκε ο κ. Παυλίδης, αν και καλέστηκε γραπτώς και τηλεφωνήθηκε επανειλημμένα κατά την συνεδρίαση.

Την επομένη πληροφορήθηκα ότι την ώρα που προσπαθούσαμε το τοπικό συμβούλιο και η Διοίκηση της ομάδας να βρούμε λύση, ο υπεύθυνος κ. Παυλίδης έπαιζε "χαρτιά", χαρτοπαίγνιο κοινώς ονομαζόμενο Μπιρίμπα σε καφενείο του χωριού.

Τις επόμενες μέρες το Διοικητικό συμβούλιο είχε επαφές με το κ. Δήμαρχο για το χρονοδιάγραμμα του έργου. Αυτά έγιναν Μέσα Μαρτίου 2010.

Την προηγούμενη βδομάδα Τρίτη 18 Μαίου και αφού τελείωσε το Πρωτάθλημα συνεδρίασε στο Γήπεδο η Διοίκηση της Ομάδας για τις λεπτομέρειες του έργου της σποράς.

Ο κ. Παυλίδης αν και προσεκλήθη πάλι δεν ενεφανίσθη. Αντ αυτού, όπως και στην συνεδρίαση της 13 Μαρτίου όμως ο κ. Κότιος αντιδήμαρχος του χωριού είχε διακοσμητικό ρόλο.
Ο κ. Παυλίδης δεν παρευρέθηκε αν και τηλεφωνήθηκε επανειλημμένα. Τότε μέλος του Διοικητικού συμβουλίου τον αναζήτησε και τον βρήκε σε καφενείο του χωριού. Ο κ. Παυλίδης έπαιζε "χαρτιά", χαρτοπαίγνιο κοινώς ονομαζόμενο Μπιρίμπα και μάλιστα ενοχλήθηκε από την παρουσία του μέλους του ΔΣ.!!

Την επομένη μέρα, Τετάρτη το απόγευμα ήρθε ο κ. Ζάμπας Στέλιος εργολάβος από την Προσοτσάνη για να ξεκινήσει την Πέμπτη 20 του μηνός το ξήλωμα του χλοοτάπητα.

Έτυχε να είμαι παρών.

Την επομένη ήρθαν τα μηχανήματα,  αλλά ζητήθηκε να φύγουν γιατί το έργο ακυρώθηκε.

Θα γίνει όπως κάθε χρόνο για 12 συνεχή χρόνια επανασπορά του χλοοτάπητα. Στο γήπεδο Προσοτσάνης στο διάστημα αυτό έγιναν 3 αλλαγές χλοοτάπητα (σχεδόν 500.000 ευρώ)!!! Και για αυτούς που δεν γνωρίζουν, παίζουμε στην ίδια Κατηγορία με την Προσοτσάνη!!!

Οι πληροφορίες λένε ότι οι 150.000 ευρώ που ήταν αρχικά το έργο έγιναν 80.000 ευρώ και μάλιστα με απευθείας ανάθεση στον κ. Ζάμπα αντί της σωστής διαδικασίας που είναι η δημοπράτηση.
Γνωρίζω ότι υπάρχει και ενδιαφερόμενος Πετρουσιώτης που θα μπορούσε να αναλάβει το έργο!.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε στην αδιαφανή αυτή διαδικασία και ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.

Δεν ευθύνεται αυτή όταν από τις 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 που πάρθηκε η απόφαση για επανακατασκευή  μέχρι και  σήμερα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Χρόνος υπήρξε αρκετός για να γίνουν ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ και για να ξεκινήσει ΕΓΚΑΙΡΑ η εργασία, έτσι ώστε με την καινούργια σαιζόν να είχαμε έναν τέλειο χλοοτάπητα.

Η υπόθεση κόλλησε στα.... "χαρτιά".

Το τι κάνει κανείς στον ελεύθερο του χρόνου είναι δικό του θέμα.
Όταν είσαι όμως υπεύθυνος σε θέματα Πετρούσας βάζεις πρώτα την Πετρούσα και μετά όλα τα άλλα.

Η επίθεση μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, στο πρόσωπο του κ.Παυλίδη σαν ιδιώτη. Είναι ενάντια στην ιδιότητά του ως Πρόεδρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου που δεν έκανε σωστά την δουλειά του και για αδιαφορία και έλλειψη ενδιαφέροντος. Ο ρόλος ο δικός μου σαν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος είναι να προασπίζομαι τα συμφέροντα της Πετρούσας. Και εδώ ο κύριος Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου παραμέλησε το γήπεδό μας.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 
ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!!!!!