16 Μαΐου 2010

Μεγάλη Νίκη της Δόξας Πετρούσας και η παρομονή της στην Δ΄Εθνική.



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ . 
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ.
Αναδημοσίευση από τον  www.doxapetrousas.gr
Νίκη που ισοδυναμεί ταυτόχρονα και με παραμονή στην Δ Εθνική.


 Εθνική κατηγορία πέτυχε η Δόξα Πετρούσας απέναντι στον Εχίνο Σπορ με σκορ 3-1.
 Οι Μαυραετοί χρειάζονταν μόνο νίκη προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους έναντι του Βρασίδα Ν. Περάμου που δεν αγωνιζόταν καθώς είχε τον αγώνα με τον Ίασμο που είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.
Έτσι μπήκαν δυνατά και δημιούργησαν  καλές ευκαιρίες όπως στο 14΄με τον Μουχτάρη να σουτάρει από  το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Δεσσύλα να αποκρούει σε κόρνερ.Στο 24' μακρινό σουτ  του Δροσίδημπλοκάρει ο τερματοφύλακας. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 34΄ όταν ο Σαμαράςμε προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με αριστερό σουτ κάνει το 1-0 μέσασε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους περίπου 300 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.Στο 44΄ ήρθε το 2-0 όταν από παράλληλη σέντρα του Δροσίδη ο Τζιγκόζηςμε ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμόςτου παιχνιδιού έπεσε κι έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στην αρχή τηςεπανάληψης να μειώσουν με τον Καβάζ ο οποίος έκλεψε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καψιμάνη κάνοντας το 2-1.Οι παίχτες της Δόξας αντέδρασαν με κάποια σουτ όπως αυτό του  Μακρυγιάννη στο 74'; και του Μπάτσιου στο 85' που βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι.

Η οριστική λύτρωση ήρθε στο 90'; 
όταν και πάλι ο Μπάτσιος με γυριστό σουτ
νικάει τον Δεσσύλα γράφοντας το τελικό 3-1.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ)

 ΚΑΨΙΜΑΝΗΣ, 
ΚΟΤΙΟΣ Γ., ΤΖΙΓΚΟΖΗΣ
(68Ά; ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ), ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΟΤΙΟΣ Δ., ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ, ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΔΡΟΣΙΔΗΣ (66Ά; ΤΣΙΚΑΚΤΣΙ), ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ (46Ά; ΜΠΑΤΣΙΟΣ), ΚΑΛΑΤΖΙΔΗΣ

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ
(ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ ΑΠ.)

ΔΕΣΥΛΛΑΣ, ΣΕΡΙΦ ΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,
 ΠΕΛΤΕΚΙΔΗΣ (57Ά; ΚΟΥΡΑΚ), ΑΛΙ ΟΓΛΟΥ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ (85Ά; ΣΑΛΙ ΟΓΛΟΥ),
 ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ (70Ά;ΜΠΑΝΤΑΚ), ΙΜΠΡΑΗΜ ΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ, ΚΑΒΑΖ, ΦΑΤΣΗΣ