17 Μαρτίου 2010

Γήπεδο Πετρούσας: Ο φτωχός συγγενής του Δήμου Προσοτσάνης.

Χθες Τρίτη 16 Μαρτίου 2010 έγινε Τοπικό Συμβούλιο Πετρούσας.

Αισθητή ήταν η αδικαιολόγητη απουσία από τη Συνεδρίαση του Υπευθύνου κ. Παυλίδη,
ο οποίος προσεκλήθη και δεν εμφανίστηκε, αν και κατά εξακολούθηση τηλεφωνήθηκε στην διάρκεια της συνεδρίασης στο κινητό του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου κ. Παυλίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούσας έστειλε τον κ. Κότιο Άγγελο, Αντιδήμαρχο Προσοτσάνης και Δημοτικό Σύμβουλο Πετρούσας για να δικαιολογήσει τα «σημαντικά έργα που θα γίνουν στο Γήπεδο Πετρούσας».

Έκανε το γνωστό σε όλους μας Ευχολόγιο του. «ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ». Και φωτισμός και περίφραξη και 5Χ5 και Πάρκιγκ, άσχετα αν δεν είναι προυπολογισμένα πουθενά. ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.

Έχω να δηλώσω σε όλους τους επισκέπτες της Ιστοσελίδας στην Πετρούσα και σε όλο τον Κόσμο ότι η συνεδρίαση ήταν μια απογοήτευση.


Θέλω επίσης να δηλώσω ότι περισσότεροι τοπικοί Σύμβουλοι συμφωνήσαν με την άποψη του κ. Κότιου ότι « ότι μας δώσουν είναι καλό».
Ότι ψίχουλα πέσουν από το φαγοπότι που γίνεται αλλού να είμαστε και ευχαριστημένοι.

Η κλασική ΠΑΘΗΤΙΚΗ Πετρουσιώτικη στάση .

Θεωρώ ότι χρόνια τώρα το χωριό αδικείτε από την άνιση και άδικη κατανομή χρημάτων στον Δήμο, αλλά έχουμε κάποιους οι οποίοι συμβιβάζονται με την κατάσταση που μας επιβάλλουν άλλοι, και ειδικά άτομα εκλεγμένα από το χωριό μας .

Στην Συνεδρίαση ήταν και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας.

Το μόνο θετικό από την ενέργεια μου αυτή, για συζήτηση και αναφορά του προβλήματος του γηπέδου στο Τοπικό Συμβούλιο, ήταν η μεταφερόμενη από τον κ Παυλίδη στον Αντιδήμαρχο κ. Κότιο η υπόσχεση ότι τα χρήματα που είναι προϋπολογισμένα στα εκτελεστέα έργα του Δημοτικού Γυμναστηρίου Προσοτσάνης για το γήπεδο Πετρούσας, ύψους 150.000 ευρώ, δεν θα πάνε σε (γνωστό) εργολάβο , αλλά κατευθείαν στην Διοίκηση της ‘ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ’.

Το θεωρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Η απουσία του κ. Παυλίδη επιβεβαιώνει την υποτίμηση του Τοπικού Συμβουλίου Πετρούσας. Δεν είναι όμως μόνο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πετρούσας της παράταξης του Δημάρχου που υποβάθμισαν τον θεσμό και το πρόσωπο της Πετρούσας , αλλά και της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
Δεν θα το έλεγα προσωπική, αν και γνωρίζω ότι είναι, αλλά παραταξιακή.

ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.


Πληροφοριακά, το θέμα της Παραχώρησης έκτασης 20.201 τετρ.μέτρων στη εταιρεία «Δ.Ε.Κ.ΤΕ. ΑΕ» για την δημιουργία μονάδας μεταλλικών κατασκευών, ήταν ομόφωνη ΟΧΙ.

Κώστας Μαδεμλής

Τοπικός Σύμβουλος Πετρούσας