8 Οκτωβρίου 2013

Δόξα Πετρούσας 2013-2014: ΜΟΥΔΑΝΙΑ - ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 1:0

Γράφει ο Γιώργος Κ. Κότιος
Γράφει ο Γιώργος Κ. Κότιος
Γράφει ο Γιώργος Κ. Κότιος.

Την πρώτη ήττα γνώρισε η  ομάδα μας σε αυτή την Τρίτη αγωνιστική  μέσα στα Μουδανιά. Οι ποδοσφαιριστές μας ουσιαστικά αδίκησαν τους εαυτούς τους και τον κόπο τους αφού βάση την εικόνα του αντιπάλου το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει  από τον αγώνα ήταν η ισοπαλία.

Οι μαυραετοί μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι Χαλκιδικιώτες μετά το 30ʼ ισορρόπησαν χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί  για την εστία του Αποστολίδη. Στο δεύτερο ημίχρονο  είχε το ίδιο σκηνικό με την ομάδα μας να γίνεται πιο απειλητική να πιέζει αλλά η δεύτερη αυστηρή  κίτρινη που δέχτηκε  ο αρχηγός μας Πέτρος Παπαδόπουλος στο 60ʼ άλλαξαν τις ισορροπίες του ματς, το γκολ ήρθε στο 73ʼ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και ο τραυματισμός του Χατζίεφ τελευταίο τέταρτο και έτσι ήρθε άδοξα η ήττα με 1-0.
 • Π.Ο.Μ. (Κώστας Ζαμπέτογλου) Ζηρινογλου, Κώστας, Ζαμπούρας, Καραγάλης , Ντινιώτης, Κάρτας(63ʼΣερέτης), Ντόι(46ʼΜισιρλή Ο.), Στόικος, Γεροθανάσης (80ʼΜπιμπισίδης), Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης
  ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (Μπάμπης ΚαζεπίδηςΑποστολίδης Κότιος Γ., Γιαννίκης(75ʼΤσιακουρίδης), Βραμέντζαλης, Πατένταλης, Χατζίεφ, Σερέτης(65ʼΠαυλίδης), Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Γάιδας (69ʼΜιχαλάκης), Στέρεφ
 • Φάσεις του αγώνα:
  6' μεγάλη ευκαιρία με τον Στέρεφ που σε θέση βολής το πλασέ του είναι αδύναμο και με σοβαρή υποψία φάουλ τελικά η μπάλα δεν περνάει την γραμμή.
  11' σουτ του Ταρασίδη μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
  13'  σουτ από πλάγια του Ταρασίδη σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
  19ʼ γύρισμα του Στέρεφ και από το ύψος του πέναλτι το σουτ του Γάιδα η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
  47ʼ σέντρα του Χατζίεφ από δεξιά ο Ζηρίνογλου  δεν συγκρατεί  και ο Βραμεντζαλης αστοχεί από πλάγια άουτ.
  48ʼ πάσα του Στέρεφ από δεξιά το σουτ του Γάιδα και αποκρούουν οι αμυντικοί μποστά από την εστία.
  51ʼ σουτ του Μουρατίδη μπλοκάρει ο Ζηρινογλου.
  60ʼ αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Πέτρο Παπαδόπουλο άδικη αποβολή κατά την γνώμη μας .
  73ʼ ΓΚΟΛ  φάουλ λίγο