25 Ιουλίου 2013

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ: Με την επίβλεψη του Μπάμπη Καζεπίδη ξεκίνησε η προετοιμασία

Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ με την αποχώρηση πολλών βασικών αλλά και με τον ερχομό των Μουρατίδη και Πατένταλη
Μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή ξεκινάει φέτος για την ομάδα της Δόξας Πετρούσας. Η δραμινή ομάδα θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος μας στην νεοσύστατη Γ’ Εθνική κατηγορία και θα προσπαθήσει στον όμιλο της να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία με μοναδικό στόχο φυσικά την εξασφάλιση της πολυπόθητης παραμονής. Η Δόξα Πετρούσας που εντυπωσίασε με την σταθερότητα της πέρσι, φτάνοντας στην σωτηρία από τον όμιλο της Δ’ εθνικής που πλέον καταργήθηκε και φυσικά κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της το κύπελλο της ΕΠΣ Δράμας κερδίζοντας με 1-0 στον τελικό την Καλλίφυτο.

Σταθερότητα και διοικητικά στην ομάδα
Σταθερότητα η ομάδα παρουσιάζει όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο διοικητικό. Το πετυχημένο σχήμα της περσινής χρονιάς, ανανέωσε την θητεία του με κάποιες μικρές προσθήκες και αποχωρήσεις θα συνεχίσει το έργο της. Το διοικητικό σχήμα της Πετρούσας έχει ως εξής:
Πρόεδρος Γιώργος Τόλιος
Αντιπρόεδρος Καύκας Αθανάσιος
Γενικός γραμματέας Γιαννίκης Γιώργος
Ταμίας Παυλίδης Γιώργος
Β’ ταμίας Καψιμάνης Κώστας
Γενικός αρχηγός Κότιος Γιώργος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Τερνεκσής Γιάννης
Έφορος ηματισμού Βέργος Νίκος
Έφορος γηπέδου Κύρτσης Δημήτρης
Αναπληρωματικά μέλη
Τερνεκσής Μιχάλης
Σαπαντζής Δημήτρης
Πουρνακάς Κώστας
Εγγύηση η παρουσία Μπάμπη Καζεπίδη στην τεχνική ηγεσία
Το πρώτο που έκανε η νέα διοίκηση και ήταν το πιο λογικό, ήταν να ανανεώσει την συνεργασία της με τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Καζεπίδη. Ξέχωρα που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας ο Μπάμπης, έκανε εξαιρετική δουλειά τον τελευταίο 1,5 χρόνο που είναι στην ομάδα κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δράμας, το κύπελλο και με εξαιρετική παρουσία στην Δ’ Εθνική παρότι η ομάδα ήταν νεοφώτιστη. Λογικό ήταν λοιπόν μια και ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να τα βρουν αμέσως και να συνεχίσουν μαζί και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.
Αρκετές αποχωρήσεις βασικών παικτών
Αν το έργο του Μπάμπη Καζεπίδη ήταν δύσκολο τα προηγούμενα χρόνια, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι φέτος. Η ομάδα έκανε κάποιες προτάσεις ανανέωσης με τα οικονομικά δεδομένα που έχει σε κάποιους παίκτες, όμως δεν πήρε θετικές απαντήσεις και ήδη ένας βασικότατος κορμός αποτελεί παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα έχει αποχωρήσει ο πρώτος σκόρερ πέρσι της Πετρούσας Κωνσταντινίδης Μιχάλης που έχει ανακοινωθεί από τον Ξηροπόταμο, αποχώρησε το βασικό 10αρί της ομάδας Υψηλός Σωτήρης που οδεύει προς Πανδραμαϊκό, όπως και ο αμυντικός μέσος Παπαθεωδόρου Πέτρος. Ο αριστερός μπακ Ξενίδης Λάζαρος επέστρεψε στο χωριό του στο Κεφαλάρι, ο Τσιρακίδης Μιχάλης στον Άγιο Αθανάσιο και οι Λαζίδης Χρήστος και Βασλής Γιώργος δεν ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα. Δύσκολη θεωρείται και η παραμονή Παπακωνσταντίνου, αλλά και του βασικού πέρσι τερματοφύλακα Λαμπρινουδάκη που στρατεύεται. Τέλος ο κεντρικός αμυντικός Βραμέντζαλης δύσκολα θα παραμείνει μια και έχει προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
Έξι μεταγραφές και παραμονή άλλων τόσων παικτών από τον περσινό κορμό
Μέχρι στιγμής η Δόξα Πετρούσας έχει κάνει 4 μεταγραφές από τις οποίες οι 2 είναι τερματοφύλακες. Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι τερματοφύλακες Κιουμουρτζής Κώστας από τον Ξηροπόταμο και Σαμολαδάς Γιάννης από τον Γάζωρο. Ακόμη η Πετρούσα απέκτησε τον Βασιλειάδη Γιώργο αριστερό μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Ποντιακό Αργυρούπολης, αλλά και τον έμπειρο επιθετικό που πέρσι έπαιζε στο Δοξάτο Πέτρο Σερέτη. Ωστόσο ο ερχομός του Πατένταλη όσο και η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την παρουσία του Λάζαρου Μουρατίδη είναι δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν και άλλες μεταγραφές για να συμπληρωθεί το ρόστερ, με την ομάδα να βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κάποιους ακόμη μεταγραφικούς στόχους.
Πρώτο φιλικό στις 3 Αυγούστου με την Δόξα Μικρόπολης
Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Καζεπίδης λογικό είναι να έχει ετοιμάσει και το πλάνο των φιλικών αγώνων για τον πρώτο μήνα της προετοιμασίας.
Το πρώτο φιλικό της ομάδας θα γίνει στις 3 Αυγούστου με αντίπαλο την ενισχυμένη Δόξα Μικρόπολης και στην συνέχεια σε όλη την διάρκεια του μήνα παίζοντας Τετάρτη και Κυριακή θα παίξει κατά σειρά με τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης, τον Αστέρα Καλλιφύτου, τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, τον Άρη Φτελιάς και τους Αμπελόκηπους.
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ/ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ