14 Μαρτίου 2013

Και όμως η Προφητεία για τον νέο Πάπα επαληθεύτηκε. Ο νέος Πάπας Φραγκίσκος είναι ο "Μαύρος Πάπας".

Ιησουίτες 
«Habemus Papam»

Ο πάπας Φραγκίσκος ο Α' (και ο τελευταίος κατά την προφητεία πάπας) είναι ο "Μαύρος Πάπας".
Ο καρδινάλιος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο ανήκει στο τάγμα Ιησουιτών, τους Μελανοχίτωνες.

Οι προφητείες είναι πάντα διατυπωμένες με αλληγορία, όπως η προφητεία του Αγ. Μαλαχία για τον προκάτοχο του Βενέδικτο. 

Για αυτόν τον Πά­πα λέγεται ότι ο Αγ. Μαλαχίας έγρα­ψε τη φράση « Gloria Olivae» δη­λαδή «η δόξα της ελιάς». 
Μάλιστα πολλοί είχαν υπόψη τους την προφητεία και χάρηκαν όταν εξελέγη ο Ράτζιγκερ. Όμως ο νέος Πάπας διάλεξε για όνομα το «Βενέδικτος ΙΣΤ’» για να τιμήσει τον Βενέδικτο ο οποίος είναι ο ιδρυτής του ομώνυμου τάγματος που έχει σαν σύμβολό του την ελιά!

O προκαθήμενος του τάγματος Ιησουτών στο οποίο ανήκει ο νέος Πάπας, φέρει (και) το όνομα "Μαύρος Πάπας".

Από την Wikipedia Αναζητώντας "Superior General of the Society of Jesus":


Black Pope

"Black Pope" is a derogatory nickname given to the Superior General[1] usually by the media (and never used by the Jesuits themselves). The name comes partly from the color of the plain black priest's cassock, worn by members of the Society, including the Superior General, partly from a past concern (most prominent around the 16th and 17th centuries) amongst Protestant European countries concerning the relative power of the Jesuits within the Roman Catholic Church, and partly because the Superior General is elected for life.


***********************************


Αναδημοσίευση από το emprosdrama


ΣΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟ "ΚΛΕΙΔΙ"

Kαι όμως ο Φραγκίσκος ο νέος Πάπας ο Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο του Τάγματος των Ιησουιτών, μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ο περίφημος "Μαύρος Πάπας" της προφητείας: Ανήκει σο Τάγμα των Ιησουιτών των οποίων ο ηγέτης αποκαλείται "Μαύρος Πάπας":...

http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus !
Πολλοί θεώρησαν ότι θα ήταν μαύρος στο χρώμα, δηλαδή προερχόμενος από χώρα της Αφρικής, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι "Μαύρος Πάπας" υπήρχε κι άλλος...
Ο Αργεντινός Χόρχε Μπεργκόλιο, ο νέος Πάπας Φραγκίσκος A', είναι μια επιλογή έκπληξη για τον θρόνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, καθώς το όνομά του δεν ήταν ανάμεσα στα περισσότερο αναμενόμενα.
Είναι 76 ετών και πέρασε σχεδόν όλη την ιερατική σταδιοδρομία μέσα στην Αργεντινή. Πριν εκλεγεί από το κονκλάβιο ήταν αρχιεπίσκοπος Μπουένος Άιρες.
Ήταν υποψήφιος και το 2005 οπότε και φέρεται να τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Πάπα Βενέδικτο και έκτοτε, σημειώνει το Reuters, επικεντρώθηκε στο ποιμαντικό έργο, κάτι που θεωρείται ότι μεγάλο όπλο για την εκλογή στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα.
Η δε, ημερομηνία, για αυτούς που πιστεύουν ότι θα είναι ο τελευταίος Πάπας, είναι όντως δυσοίωνη: Δέκατη τρίτη ημέρα του τρίτου μήνα του έτους δύο χιλιάδες δεκατρία μετά Χριστόν!
Το άθροισμα, επίσης των σημαντικών ημερομηνιών της ζωής του καταλήγει πάντα στον αριθμό "3" ή "13". Χειροτονήθηκε 13 Δεκεμβρίου του 1969. Γεννήθηκε σε ημερομηνίες που δίνουν άθροισμα το ... 30: 17/12/1936!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr