12 Νοεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΓΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 1-0!!!!!!!!


Γράφει ο Γεώργιος Κ. Κότιος.

Μεγάλη νίκη της ομάδας μας επί της Προσοτσάνης στο μεγάλο ντέρμπι της Δράμας.

Η ΔΟΞΑ συνέχισε την καλή παράδοση που έχει στην Δ εθνική επί της Προσοτσάνης αφού η τελευταία νίκη της ήταν την περίοδο
2009-2010 (5η 25/10/2009) με σκορ 0-1.Στα αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με δύναμη πάθος και πολλές προσωπικές μονομαχίες πάντως ο διαιτητής του αγώνα κ.Κουναλακης χαρίστηκε σε 2 περιπτώσεις με δεύτερη κίτρινη σε παίχτη της προσοτσανης στο 42' για μαρκάρισμα του φερφερη και στο 90' στον παλτσιδη που κράτησε τον Κων/νιδη καθώς έφευγε μόνος του για αντεπίθεση, όσο για τα δυο πέναλτι που καταλογίστηκαν ήταν πεντακάθαρα .

Τι να κάνουμε και τα πέναλτι είναι μέσα στους κανονισμούς ποδοσφαίρου.

Το ευχαριστώ για την ομάδα μας είναι οτι παρουσιάστηκε καλοστημένη στο γήπεδο, σφιχτά χωρίς επιπόλαια λάθη , και παρόλο την μέτρια εμφάνιση καταφέρνει και περνει αυτό που θέλει και αυτο δείχνει προσωπικότητα.19ʼ Φάουλ σαν κοντινό κόρνερ του Μιχαλάκη από δεξιά, με το αριστερό πόδι έφερε την μπάλα στην περιοχή ο Φερφέρης απομάκρυνε, νέο γέμισμα άουτ.23ʼ Ο Κερασίδης μπαλιά στον κενό χώρο για τον Ουζούνη, όμως ήταν λιγάκι δυνατή και διώχνει ο λαμπινουδακης
26' πέναλτι για την ομάδα μας μετά από καταφανέστατο χέρι του φερφερη εκτελεί ο Κων/νιδης και απόκρουση και δοκάρι .27' σέντρα από δεξιά ο Γιώργος Κοτιος ο Μιχαλάκης εξ επαφής χάνει μεγάλη ευκαιρία33'κορνερ για την Προσοτσάνη κεφαλιά του Κανατα ο Κοτιος Γ. απεκρουει από την γραμμή34 'μεγαλη ευκαιρία για την ομάδα μας πλασέ του Μιχαλάκη ο πιτσακτση διώχνει με δυσκολία38' εκτελεση φάουλ του κερασιδη απεκρουει ο λαμπρινουδακης

52' σουτ του ουζουνη δοκάρι
55΄πλασε του κανάτα απέκρουει ο λαμπινουδακης

κερδίζει έξυπνα το πέναλτι ο Υψηλός μετά από μαρκάρισμα του Δημητριαδη καθαρό χωρίς αμφιβολία το οποίο το εκτελεί ο Μιχαλάκης ς και 1-090' δεύτερη κίτρινη στον κοτιο Δ.

Υ.Γ 1 Ο Δ.Λαμπρνουδακης που αντικαταστήθηκε λόγο τραυματισμού δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Υ.Γ.2 Η διοίκηση της Δόξας Πετρούσας θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στον ξηροποταμο και στηρίζει αδιάκοπα την ομάδα.


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ:
Λαμπρινουδάκης (82ʼ λ.τρ. Βέργος), Κότιος Γιώργος, Ξενίδης, Τσιάντας, Κότιος Δημήτρης, Παπαθεοδώρου, Μιχαλάκης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Υψηλός (78ʼ Λαζίδης), Βασλής (62ʼ Παπακωνσταντίνου).

Γ. Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: 

Πιτσακτσής, Δημητριάδης, Καλαϊτζής Δημήτρης, Παλτζίδης, Γεωργιάδης (72ʼ Ουζούνογλου), Φερφέρης (85ʼ Ρούσσος), Ουζούνης, Κανάτας, Μουρατίδης, Κερασίδης, Σαϊνίδης.