21 Αυγούστου 2012

ΕΠΣ Δράμας: Νέος πρόεδρος μετά από κλήρωση ο Πετρουσιώτης Γιώργος Χατζησαρόγλου.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!!

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας!!!

Σε γκραν –γκινιόλ κατέληξε η σημερινή διαδικασία των εκλογών στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δράμας.

Η τελική καταμέτρηση, σε σύνολο 59 σωματείων που ψήφισαν, έφερε τις δύο παρατάξεις – του Θόδωρου Φωτίου και του Γιώργου Χατζησαρόγλου- να μοιράζονται από 29 ψήφους σωματείων και η 59η ψήφος να είναι άκυρη αφού μέσα στο φάκελο υπήρχαν τα δύο ψηφοδέλτια και το λευκό!

Ενώ όλοι θεώρησαν δεδομένη την επαναληπτική διαδικασία η κυρία Ευγενία Τσέτα, που σαν Ανακρίτρια Δράμας είχε επιφορτιστεί χρέη δικαστικού αντιπροσώπου, διάβασε το καταστατικό και ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους εκπροσώπους των σωματείων, ότι στη προκειμένη περίπτωση προβλέπεται κλήρωση.

Έτσι ο Φωτίου πήρε το νούμερο ένα και ο Χατζησαρόγλου το δύο.

Η κα Τσέτα τράβηξε το νούμερο δύο και

ο Γιώργος Χατζησαρόγλου είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΔ για την επόμενη τετραετία.

Την πρόθεση για ένσταση του Θόδωρου Φωτίου, αναφορικά με το αν είχαν δικαίωμα ψήφου και ορθώς ψήφησαν τα σωματεία Γ.Σ. Φίλιππος Δράμας, Αετός Βαθυτόπου, Απόλλων Ν. Σεβάστειας και Μαυραετοί Μεγαλοκάμπου, σταμάτησε η κα Τσέτα καθώς έγινε δεκτό στην διάρκεια της ψηφοφορίας το δικαίωμα να ψηφήσουν τα συγκεκριμένα τέσσερα σωματεία. Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ανάγνωση του καταλόγου των εκπροσώπων των σωματείων τα τέσσερα αυτά σωματεία ήταν απόντα και τελικά παρουσιάστηκαν στην έναρξη της ψηφοφορίας.

Πάντως είναι γεγονός ότι υπήρξε ανατροπή στα αναμενόμενα ενώ στην πλευρά Φωτίου μιλάνε για διαρροές της τελευταίας στιγμής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
sport της Δράμας.