30 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

 O Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Κυριακή 20/03/2011 μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ,
καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο
κάθε φαινόμενα βίας απ' όπου και αν προέρχονται και αμαυρώνουν το άθλημα και τον αθλητισμό γενικά.
Θλίψη και μεγάλο προβληματισμό προκαλούν στην διοίκηση αλλά και στο φίλαθλο κοινό τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο παλιό γήπεδο της SCODA ΞΑΝΘΗΣ το απόγευμα της Κυριακής σε ένα παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής μεταξύ των δύο ερασιτεχνικών σωματείων.
Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ επιρρίπτει ευθύνες

στη διοίκηση της Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ,

στο τεχνικό επιτελείο της

και ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές της, 

για την καλλιέργεια αρνητικού κλίματος πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, 

αλλά και στην Αστυνομία 
για την ελλειπή προστασία της αποστολής και την μή έγκαιρη επέμβασή της κατά την διάρκεια των επεισοδίων.
Αυτά που βιώσαμε το απόγευμα της Κυριακής, οι χυδαίες ύβρεις και  το ξύλο στους παίκτες και σε ορισμένα μέλη της αποστολής μας,  ήταν «ανατριχιαστικά» και πρωτοφανή.

Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που επιστρέψαμε στα σπίτια μας με σουβενίρ μονάχα μώλωπες και αμυχές, αλλά ταυτόχρονα και υπερήφανοι που καταφέραμε να επιδείξουμε ανωτερότητα και ψυχραιμία για την εκτόνωση και τελικά τον τερματισμό των επεισοδίων.

 Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, αποφάσισε να προβεί σε όποιες και όσες ενέργειες κριθούν απαραίτητες, ώστε να αποδοθούν ευθύνες και τιμωρίες στους αίτιους των παραπάνω θλιβερών γεγονότων και εύχεται να είναι τα τελευταία που αμαύρωσαν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Υ.Γ. : Ο Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ ευχαριστεί θερμά όλο το φίλαθλο κοινό της Δράμας, το τηλεοπτικό κανάλι STAR Δράμας (Χρήστο Καραγιαννίδη , Δήμητριο Σίνδο), 
καθώς επίσης την ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ και τον πρόεδρό της κ. Φωτίου Θεόδωρο για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους.