1 Οκτωβρίου 2015

Γ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2015-16: ΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΛΕΥΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2-4


Αναδημοσίευση από το Doxapetousasfc.gr

Νίκη και ταυτόχρονα πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δράμας πέτυχαν σήμερα οι μαυραετοί του Χρήστου Τσιακίρη μέσα στην δύσκολη απο ότι φάνηκε έδρα της Μαυρολεύκης με 2-4. 


Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στην Β' κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας, όμως έδειξαν ότι τους χαρακτηρίζουν καλά στοιχεία,δυσκολέυοντας το έργο της Δόξας που μετρούσε 7 απουσίες παικτών και παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο απο αυτό που έχουμε συνηθίσει. 

Ο Άρης Μαυρολεύκης κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα στο παιχνίδι, καθώς στο 15ο λεπτό σε μια αντεπίθεση απο την δεξιά πλευρά ο Κουμπαράκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σούτ έγραψε το 1-0.

Δύσκολο αναμενόταν το έργο των μαυραετών που είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα, με τους γηπεδούχους να κλείνονται στην άμυνα και να κυνηγάνε τις αντεπιθέσεις. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το 2-0 , όταν ο Κουμπαράκης βρέθηκε πίσω απο την άμυνα και από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ θα νικήσει τον Παπαγεωργίου. 

Άκρως αντίθετη εικόνα παρουσίασαν οι παίκτες της Πετρούσας στο δεύτερο ημίχρονο όπου μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο,πάτησαν την μπάλα και σε μόλις 5' λεπτά σκόραραν 3 φορές,κάνοντας την πλήρη ανατροπή στο σκορ. 

Το 2-1 στο 57' σημείωσε ο Ζεδαμάνης με προβολή , προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα.

 Η ισοφάριση ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν σε σέντρα του Ξενίδη απο αριστερά ο Μαδεμλής μπερδεύει τον Πούλα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα. 

Στο 61' έγινε το 2-3 για την Δόξα,όταν ο Ασλανίδης σέντραρε απο αριστερά και ο Παπαδόπουλος πετάχτηκε μπροστά απο τους αμυντικούς και με προβολή έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 

Στο 75' ο Ξενίδης απο αριστερά και συγκεκριμένα απο τα 35 μέτρα θα επιχειρήσει μια σέντρα-σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα του Πούλα γράφοντας έτσι το τελικό 2-4.

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
  • Ώρα διεξαγωγής: 16:00
  • Γήπεδο: Μαυρολεύκης
  • Διαιτητής: Ζουρνατζής
  • Βοηθός Διαιτητή: Τοκμακίδου
  • Βοηθός Διαιτητή: Κοτανίδου
  • Σκορ ημιχρόνου: 2-0
  • Τελικό σκορ: 2-4
  • Σκόρερς: 15'-45' Κουμπαράκης/ 57' Ζεδαμάνης,58' Μαδεμλής,61' Παπαδόπουλος,75' Ξενίδης
  • Συνθέσεις:
    Άρης Μαυρολεύκης: Πούλας,Κιτσίνος(61' Ντρούγκας)Αχθοφορίδης,Τοσουνίδης,Ταντσίδης,Φερφέρης,Τσερκεζίδης,
    Σαμπελίδης(40' Χαρέμι),Κουμπαράκης(80' Πολυχρονίδης),Δερβεντλής,Σαββόγλου

    Δόξα Πετρούσας: Παπαγεωργίου,Ξενίδης,Δικμάνης(45' Ζεδαμάνης),Γιαννίκης,
    Κότιος(78΄ Καυκάς),Τσάντας,Παπαδόπουλος,Κωστής,Μιχαλάκης,Μαδεμλής,Ασλανίδης
    (75' Καλογερόπουλος)