30 Σεπτεμβρίου 2013

Δόξα Πετρούσας 2013-2014: H πρώτη ΝΙΚΗ της Ομάδας μας στη Γ΄Εθνική.


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0
Γράφει ο Γιώργος Κ. Κότιος
Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον αξιόμαχο Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ 1-0.


 Τον "γόρδιο  δεσμό" έλυσε  στο 85ʼ ο Διαμαντής Παυλίδης, που αποδείχτηκε χρυσή αλλαγή για τον Μπάμπη Καζεπίδη, αφού πέρασε στο ματς στο 78ʼ. Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι η Δόξα Πετρούσας σπάει μια δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι στον Ορφέα, αφού σε 8 επίσημες αναμετρήσεις είχε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες!!!
Στο Αʼ ημίχρονο η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά αλλά μετά το 10΄ πήρε τα ηνία και έλεγχε πλήρως το ματς, ενώ χάθηκαν και κάποιες ευκαιρίες, και το ημίχρονο τελείωσε 0-0.
Το Β΄ μέρος είχε πολύ καλό ρυθμό με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, μέχρι που στο 85΄ με ένα άψογο πλασέ ο Παυλίδης πάνω από τον τερματοφύλακα άνοιξε  το σκορ, που έμελε να είναι και το τελικό.
9ʼ σουτ του Ευθυμιάδη η μπάλα οριζόντιο δοκάρι.
14ʼ δυνατό σουτ του χατζίεφ η μπάλα δεξιά από το δοκάρι  άουτ.
23ʼ σέντρα του Σερέτη από τα δεξιά κεφαλιά του χατζίεφ λίγο άουτ.
53ʼ σουτ του Στέρεφ μπλοκάρι ο Αγαθόπουλος.
55΄ σέντρα από αριστερά το Φιλιππίδη κεφαλιά του Τζαμπέα  μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
56΄ σουτ του Χατζίεφ μπλοκάρει ο Αγαθόπουλος.
66΄Εκτέλεση φάουλ του Ευθυμιάδη σε κόρνερ ο Αποστολίδης.
83΄ ο Μουρατίδης μπαίνει από αριστερά όμορφό πλάσε αλλά ο  αμυντικός διώχνει σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.
85ʼ ΓΚΟΛ Παυλίδης μπαίνει από δεξιά προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα  του Ορφέα και με ένα άψογο πλασέ γράφει το 1-0.
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ (Καζεπίδης Μπάμπης) Αποστολίδης, Κότιος Γ, Βασιλειάδης, Βραμέντζαλης, Πατένταλης, Χατζίεφ, Σερέτης (89ʼ Μιχαλάκης), Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Ουζούνογλου (28ʼ λ.τ.Γάιδας), Στέρεφ (78ʼΠαυλίδης)
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καραπιπέρης Νίκος) Αγαθόπουλος, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Ελευθεριάδης Γ. Ελευθεριάδης Κ. (57ʼΠαπαδάτος), Κων/νίδης, Ευθυμιάδης, Σταματόπουλος, Γιαλάμης, Βλάχος, τζαμπέας (67ʼ Σαββατιανός)