26 Οκτωβρίου 2015

Γ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 2015-16: ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ-ΠΑΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ 6-0




Αναδημοσίευση από το Doxapetousasfc.gr

Σε μια άνετη επικράτηση με το ευρύ σκορ 6-0 προχώρησε σήμερα η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Προαστείου και έτσι πέτυχε την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και πάτησε κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς. Η υπεροχή των μαυραετών ήταν εμφανέστατη σε όλη την διάρκεια του αγώνα με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παναγιώτου στο 4ο λεπτό. 



Το πρώτο γκολ για την Δόξα ήρθε με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου , με τον Παπαδόπουλο να βρίσκει δίχτυα μετά από έξοχη συνεργασία που είχε με τον Ζεδαμάνη. 

Ο πρώτος σκόρερ της Πετρούσας Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το 2-0, ενώ το 3-0 που έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου πέτυχε ο Ζεδαμάνης.

Η  ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων οι οποίοι πέτυχαν ακόμα 3 γκολ, με τον Γιαννίκη να σκοράρει με κεφαλιά και να  προστίθεται στους 10 που σκόραραν φέτος για την ομάδα μας. 

Το 5-0 σημείωσε  ο Γεωργιάδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο νεαρός Κωστής στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Αξιοσημείωτο είναι η συμμετοχή του Λούτσκα ο ποίος φόρεσε ξανά την φανέλα της Δόξας Πετρούσας μετά από  επτά χρόνια.

 Επόμενο ματς για την ομάδα μας το επόμενο Σάββατο στην έδρα μας με την Ελπίδα Καλού Αγρού.

Πληροφορίες

  • Αγωνιστική:
  • Ημερομηνία: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015
  • Ώρα διεξαγωγής: 16:00
  • Γήπεδο: Πετρούσας
  • Διαιτητής: Καράκκελες
  • Βοηθός Διαιτητή: Τριανταφυλλίδης
  • Βοηθός Διαιτητή: Λουκίδης
  • Σκορ ημιχρόνου: 3-0
  • Τελικό σκορ: 6-0
  • Σκόρερς: 16' Παπαδόπουλος,26'/73' Γεωργιάδης, 39' Ζεδαμάνης,65' Γιαννίκης,85' Κωστής
  • Συνθέσεις:
  • Δόξα Πετρούσας(Χρήστος Τσιακίρης) 
    Βέργος,Ξενίδης,Ασλανίδης,Γιαννίκης,Τσάντας,Παπαδόπουλος,Μιχαλάκης(75’ Κωστής),Ζεδαμάνης,Κερασίδης(68’ Άρμεν),Γεωργιάδης,Κύρτσης(62’ Λούτσκας)


    Παο Προαστείου(Γιώργος Αμπρικίδης)

    Τότκας,Κορωνιός,Κανελόπουλος(45’ Μαυρίδης),Κασαπίδης,Κουκουλάκος,Κοφαντίδης,Σωτηριάδης(78’ Παναγιώτου),Μαγγανάρης,Βασιλειάδης(45’ Ευσταθιάδης),Παναγιώτου,Σαλονικίδης

  • Φάσεις του αγώνα:

    ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


    Στο 4ο λεπτό: Στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι, θα βρεθεί ο Παναγιώτου μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ αυτού θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι του Βέργου.
    Στο 13ο λεπτό: Ο Ξενίδης εκτελεί το κόρνερ και ο Γεωργιάδης παίρνει την κεφαλιά για να πάει η μπάλα στον Τσάντα και αυτός με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει, διώχνει ο αμυντικός πάνω στην γραμμή.
    Στο 16ο λεπτο: ΓΚΟΛ! Σε μια κάθετη που γίνεται στον Ζεδαμάνη, θα σπάσει την μπάλα στα αριστερά του στον Παπαδόπουλο και αυτός με προβολή θα κάνει το 1-0.
    Στο 26ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Κύρτσης θα σεντράρει από τα αριστερά για τον Γεωργιάδη το σουτ του οποίου θα καταλήξει στα δίχτυα του Τότκα για το 2-0.
    Στο 33ο λεπτό: Ο Κερασίδης θα σουτάρει έξω από την περιοχή όμως θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Φιλοξενούμενων.
    Στο 39ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Κάθετη μπαλιά του Κερασίδη στον Ζεδαμάνη που με πλασέ θα κάνει το 3-0.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


    Στο 57ο λεπτό: Σέντρα του Κερασίδη από αριστερά, ο Ζεδαμάνης μέσα από την μικρή περιοχή θα στείλει την μπάλα άουτ.
    Στο 63ο λεπτό: Σουτ του Παναγιώτου θα περάσει άουτ.
    Στο 65ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Μιχαλάκης θα εκτελέσει το φάουλ από τα αριστερά όπως επιτίθενται οι μαυραετοί, ο Γιαννίκης θα πάρει την κεφαλιά με τον αμυντικό ανήμπορο να διώξει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 4-0.
    Στο 67ο λεπτό: ο Άρμεν θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά για τον Γεωργιάδη όμως το πλασέ αυτού θα καταλήξει άουτ.
    Στο 73ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο Άρμεν με κάθετη μπαλιά σερβίρει το 5-0 στον πρώτο σκόρερ της Δόξας Γεωργιάδη.
    Στο 79ο λεπτό: Κάθετη του Παπαδόπουλου στον Λούτσκα ο οποίος θα πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει σε κόρνερ. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Ξενίδης που σημαδεύει τον Ζεδαμάνη αλλά αυτός στέλνει την μπάλα άουτ.
    Στο 82ο λεπτό: Σούτ του Παναγιώτου θα καταλήξει άουτ, δεν απειλείται ο Βέργος.
    Στο 83ο λεπτό: ο Ζεδαμάνης σε μια κούρσα του περνάει τους αμυντικούς, πλασάρει από πλάγια θέση όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
    Στο 85ο λεπτό: ΓΚΟΛ! Ο 15χρονος Κωστής στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα θα πετύχει το παρθενικό του γκολ και θα κάνει το 6-0.
    Στο 90ο λεπτό: σουτ του Κωστή θα μπλοκάρει ο Τότκας.