15 Σεπτεμβρίου 2013

Δόξα Πετρούσας 2013-2014: Σπουδαία νίκη της Ομάδας μας.


ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ –ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ Α.Ο. 2-0
Γράφει ο Γιώργος Κ. Κότιος

Με το δεξί ξεκίνησε την σεζόν η ομάδα μας  αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εθνικού Αγιονερίου  νικώντας 2-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και άφησε ικανοποιούμενους τους 300 και πλέον φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο της Πετρούσας.

Οι μαυραετοί  δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο τους  είχαν μεγάλη διάθεση πίεσαν, ανά διαστήματα παίξανε ωραίο ποδόσφαιρο  δημιούργησαν αρκετές φάσεις  και κάτι που  σχολιάσαμε και στο φιλικό με τον Γάζωρο  είναι ότι η άμυνα είναι σφιχτή  και δεν δέχεται ευκαιρίες, μετρημένες στα δάχτυλα   είναι οι φάσεις του Εθνικού και αυτές με κάποια σουτ από μακριά.

Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα μας  μπήκε αποφασιστικά στο πρώτα 38’ λεπτά έκανε τον αντίπαλο  να καταλάβει ότι δεν έχει τύχη στον σημερινό αγώνα.
Πολλές ευκαιρίες και φυσικά το γκολ με πλασέ από κοντά του Λάζαρου Μουρατίδη.

Στο Β ημίχρονο  ο ρυθμός του αγώνα κάπως έπεσε χωρίς όμως ο αντίπαλος να είναι απειλητικός  έκλεισαν σωστά οι χώροι, πολλά τρεξίματα και πολύ πάθος από όλα τα παιδιά του Μπάμπη Καζεπίδη  και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Βαγγέλη Γάιδα που με ένα υποδειγματικό πλασέ έγραψε το τελικό 2-0.

Φάσεις

8’ εκτέλεση φάουλ  του χασάνογλου άουτ
17’σουτ του Χατζίεφ άουτ
20’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Χατζίεφ η μπάλα    πάνω από το δοκάρι
21’ σέντρα από αριστερά του Γιαννίκη μονοκόμματο σουτ του Σερέτη η Μπάλα άουτ

23’ ΓΚΟΛ εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Χατζίεφ κεφαλιά του Πατένταλη  προς τα πίσω  πρώτο πλασέ του Παπαδόπουλου αποκρούει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Λάζαρος  Μουρατίδης το 1-0

37’ έξυπνη πάσα του Χατζίεφ στον Σερέτη και αυτός από αριστερά χάνει μοναδική ευκαιρία για το 2-0
44΄εκτέλεση φάουλ του Μουρατίδη και ο τερματοφύλακας σε κόρνερ
45’κόρνερ του Χατζίεφ ο Παπαδόπουλος χάνει μοναδική ευκαιρία σε άδειο τέρμα να διπλασιάσει το σκορ.
54’ φάουλ του χασάνογλου μπλοκάρει ο Αποστολίδης
57΄σουτ του Χατζίεφ λίγο άουτ

94’ ΓΚΟΛ ωραία πάσα του Τσιάκουριδη στον Βαγγέλη Γάιδα και με υποδειγματικό πλασέ γράφει το τελικό 2-0

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ  (Καζεπίδης Μπάμπης) Αποστολίδης ,Κότιος Γ. , Γιαννίκης, Βραμέντζαλης, Πατένταλης, Χατζίεφ, Σερέτης ,(71’Παυλίδης) Παπαδόπουλος, Μουρατίδης(88’Τσιακουρίδης), Ουζούνογλου(67’Γάιδας), Στέρεφ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Καδόπουλος Γιώργος) Γκόρσης ,Γραικός, Πουλιανίτης, Αποστολάς , Κοντσίδης, Πεχλιβάνης, Χαιρόπουλος (78’Σταθώνης), Χασάνογλου,  Μήτσικας , Παλιάτσος(64’Καρασινός) , Γκέλινος(46’ Μακρής)

Διαιτητής: 
ΚΕΤΕΣΙΔΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΣΕΡΡΩΝ), 
Βοηθοί ΓΚΑΪΝΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΕΡΡΩΝ), ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΣΕΡΡΩΝ), 
Παρατηρητής: ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ).