15 Ιουλίου 2013

Τουρνουά μπάσκετ Πετρούσας: ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ATAOY-ΔΥΝΑΜΟ 60-73

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΚΑΙ 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

Οι Πρωταθλητές: ΔΥΝΑΜΟ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ
 
Η παρουσία του κόσμου έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, 500 και πλέον άτομα στο δημοτικό σχολείο Πετρούσας για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των 2 φιναλίστ και τους διαγωνιζόμενους στα τρίποντα.

Νικητής της διαδικασίας των τρίποντων ο Άγγελος Βραμέντσαλης ο οποίος πέτυχε 11 τρίποντα στον τελικό!!!

Ξεκινάει λοιπόν ο τελικός ….


Οι ΑΤΑΟΥ
Δημήτρης Κότιος από την πλευρά των πρωταθλητών ,
Νίκος Μαδεμλής από την πλευρά των φιναλίστ!!!


Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους μικρούς τραυματισμούς του Δημήτρη Κότιου και του Αθανάσιου Γαιδατζη τους οποίους άφησε εκτός στο πρώτο δεκάλεπτο .Το παιχνίδι συνεχίστηκε.....

......με τα πολλά φάουλ των δυο ομάδων και πολύ άγχος επίσης, τελικό σκορ πρώτου δεκαλέπτου 13-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε την επανεμφάνιση των δύο τραυματιών(Δημήτρη,Σάκη) με τον Νίκο Μαδεμλή να παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες από τους ΑΤΑΟΥ και τους Δυναμό να συνεχίζουν τις προσπάθειες τους.

 Ο Σάκης Γαιδατζής πηρέ μπρός για τους ΑΤΑΟΥ πετυχαίνοντας 10 πόντους με βοήθεια του Φώτη Στυλίδη με 9 πόντους.

Από την άλλη πλευρά ο Δημήτρης Κότιος και ο Πέτρος Παπαδόπουλος πέτυχαν από 6 πόντους .

Στο δεύτερο ημίχρονο επικρατούσαν οι ομαδικές προσπάθειες με πολλά φάουλ από τις δύο ομάδες και σκόρερ τον Μαδεμλή με 8 από τους ΑΤΑΟΥ και τον Παπαδόπουλο με 7 από τους Δυναμό στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές άρχισαν να κτίζουν την διαφορά7 πόντων , στην συνέχεια 9 και 10 3:15 πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Αρχιμάστορες της προσπάθειας των Δυναμό οι Παπαδόπουλος και Κότιος οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι με 22 και 28 πόντους αντίστοιχα. MVP του τελικού ο Πέτρος Παπαδόπουλος, ενώ ΜVP της διοργάνωσης ψηφίστηκε ο Δημήτρης Kότιος!!!

Πηγή DraminaSpor