20 Σεπτεμβρίου 2010

Δόξα Πετρούσας: Πρώτη Αγωνιστική-Πρώτη Νίκη

Χρονικά, Σελίδα 2, 20.09.2010


Σημαντική εκτός έδρας νίκη για ιη δραμινή ομάδα

Με το δεξί μπήκε η ομάδα της Πετρούσας στη  πρεμιέρα για την 1η αγωνιστική  της Δ Εθνικής κατηγορίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χρυσούπολη και με σκορ 3-1 πήρε τους τρεις βαθμούς και τους αποχαιρέτησε.

Η Πετρούσα προσπάθησε για το καλύτερο και στο τέλος τα κατάφερε με ένα γκολ του Τσιρακίδη στο 50', ένα του Παπαθεωδόρου στο 51 'και ένα του Κότιου Γ στο 87'.
 

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχουν έγινε στο 33' με ένα γέμισμα ο Εφροσενίδης με πλασέ κάνει το 1-0 και φέρνει την ομάδα της Χρυσούπολης μπροστά στο σκορ.

Η Πετρούσα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη ότι πρέπει να κερδίσει και αυτό δεν άργησε , στο 50 Ό Τσιρακίδης έκλεψε την μπάλα από τον τελευταίο αμυντικό βγαίνει τετ α τετ και με πλασέ ισοφαρίζει το παιχνίδι.

Ένα Λεπτό αργότερα μετά από σέντρα κλέβει την μπάλα ο Παπαδόπουλος και η ομάδα της Πετρούσας κερδίζει το κόρνερ το οποίο εκτελεί ο Παπαθεοδώρου και γίνεται το 2-1.

Μια πολύ καλή στιγμή για την Πετρούσα και με τον Κότιο το Δημήτρη έρχεται στο 67'με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να χάνεται η ευκαιρία για το τρίτο γκολ. Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα στο 87' οι παίκτες της Χρυσούπολης δέχονται το τρίτο γκολ , από δεξιά ο Κότιος ο Γιώργος κάνει ένα σέντρα σουτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.


Την επόμενη Κυριακή η ομάδα της Πετρούσας θα δεχτεί στην έδρα της την πολύ καλή ομάδα του Σουφλίου και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΠΕΤΡΟΥΣΑ: 
ΚΑΨΙ ΜΑΝΗΣ , ΚΟΤΙΟΣ Γ , ΞΕΝΙΔΗΣ , ΚΟΤΙΟΣ Δ , ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ', ΠΑΥΛΙΔΗΣ , ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ , ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ , ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ , ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αλλαγές : στο 83'βγαίνει ο Τσιρακίδης και την θέση του παίρνει ο Bραμέντζαλης και στο 89'βγαίνει ο Ξενίδης και μπαίνει ο Καλατζίδης. 

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ:
ΠΕΡΠΕΡΗΣ, ΤΟΥΡΓΑΪΔΗΣ,     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΠΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΠΟΓΛΟΥ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥ ΗΛίΔΗΣ, ΕΦΡΟΘΕΝΙΔΗΣ, BOPS ΛΟΣ, ΧΑΤΣΙΩΤΗΣ, ΚΙΑΜΗΣ

Αλλαγές: στο 36'βγαίνει ο Κωνσταντινίδης και μπαίνει ο Μανοΰκος , στο 61 την θέση του  Χασιώτη παίρνει ο Τόσκας και στο 88'βγαίνει ο Βορίλας και μπαίνει ο Γαζιαλίδης.




Διαιτητές:
Παπαγγέλης - Χαμαλίδης - Μοραΐτης από το Σύνδεσμο της Θράκης.